İddialı bikinisi ile yürek hoplattı

Kim Kardashian giydiği iddialı bikinisi ile yürekleri hoplattı.

23 Ağustos 2018 Perşembe 09:18
İddialı bikinisi ile yürek hoplattı






İddialı bikinisi ile yürek hoplattı

   Kim Kardashian giydiği iddialı bikinisi ile yürekleri hoplattı.Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kim Kardashian, fit vücudu ve ipli bikinisiyle gözleri şaşı etti. Geçtiğimiz yıl plajda fotoğraf çektirdiğinde bakımsız bedeni ve selülitleriyle gündem yaratan Kim Kardashian, 1 yıl içindeki değişimini Miami'deki fotoğraf çekimleri sırasında gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz sene kilolu ve bakımsız görüntüleriyle manşetlerden düşmeyen Kim Kardashian, son görüntüsüyle adeta yürek hoplattı.37 yaşındaki Kim Kardashian,bu kez beyaz tişortu ve g-string bikinisiyle plajdaydı.Yine tüm bakışları üzerine toplamayı başaran Kim Kardashian, karın bölgesinin ve bacaklarının ne kadar kusursuz olduğunu gözler önüne serdi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Kim Kardashian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.