İlk klibi 3 ayda 7 milyondan fazla izlenen ‘Ayshe’ yeniden stüdyoya girdi

TATİL için geldiği Türkiye’de oyuncu olan, ardından ‘Ayshe’ adıyla müzik alanında ilk şarkısı ile adından söz ettiren Ayşe Akın, Nisan ayında hazır olacak 2 yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Belçika’da Türk...

08 Mart 2015 Pazar 10:14
İlk klibi 3 ayda 7 milyondan fazla izlenen ‘Ayshe’ yeniden stüdyoya girdi






TATİL için geldiği Türkiye’de oyuncu olan, ardından ‘Ayshe’ adıyla müzik alanında ilk şarkısı ile adından söz ettiren Ayşe Akın, Nisan ayında hazır olacak 2 yeni şarkısı için stüdyoya girdi.
Belçika’da Türk ailenin kızı olarak büyüyen, 'Vrije Universiteit'te ekonomi alanında eğitim görürken, ısrar üzerine girdiği yarışmada ‘Brüksel Güzeli’ seçilen Ayşe Akın, tatil için geldiği Türkiye’de yaptığı başvuru kabul edilince kendisini 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki 'Prenses Gabriella' rolünde buldu. Doğan Music Company (DMC) Genel Müdürü Samsun Demir'in, arkadaşı ile gittiği bir programda müziğin etkisiyle dans ederken görüp dikkatini çekmesi ve sesinin beğenilmesi ardından yapılan teklifi kabul edince stüdyoya girdi. Mustafa Ceceli’nin aranjesini yaptığı Ajda Pekkan'ın 'Kim ne derse desin' şarkısını Cem Belevi ile düet yapan, müzik piyasasında ‘Ayshe’ adıyla tanıtılan Ayşe Akın'ın 10 Aralık 2014’te yayınlanan ilk klibi 3 ayı doldurmadan 7 milyon 200 bin kez tıklandı.
BELEVİ İLE YOLLARI AYRILDI, AKÇİL 2 ŞARKI YAZDI
Ayşe Akın, ‘Güllerin Savaşı’ dizisinde oyunculuğunu sürdürürken, ‘Ayshe’ müzik alanında hazırlıkları tamamlanma aşamasına gelen iki şarkıda Cem Belevi ile yollarını ayırdı. Adı açıklanmayan Nisan ayında piyasaya çıkması beklenen 2 yeni şarkının sözlerini Sinan Akçıl yazdı. ‘Ayshe’, muhabirine, "İddialıyım. 2 yeni şarkım kısa sürede hazır olacak. Bu şarkılardan biri için deniz, kum, güneş ve yine tabii bol dans olacak. Sıcak bir 'Yaz klibi' düşünüyoruz" dedi.
Ayşe Akın, oyunculuk ve şarkıcılıkta kendisini sürekli geliştirmeye çalıştığını belirtirken; "Bir süre sonra yurt dışı ile ilgili projelerimiz var. Umarım her şey çıkışımız gibi iyi gider. İmza günleri, üniversitelerden, klüplerden, yurt dışından sahne için çok teklifler geliyor. Oyunculuk için de yeni dizi teklifleri geliyor. ‘Güllerin Savaşı’nda bu sezon sonunda ne olacağını bilmiyorum. Sinema için 2 teklif var. İlk filmim olacağı için güzel bir proje olmasını isterim. O nedenle çok fazla acele etmiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.