İnna'nın Türkçesi seyirciden tam not aldı

BODRUM'da sahne alan Rumen şarkıcı İnna'nın, sahne performansı sırasında bildiği Türkçe kelimeleri telaffuz etmeye çalışması hayranlarının beğenisini kazandı. Bodrum'da Halikarnas Disko'da sahne alan İnna'nın performansını izlemek...

26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:27
İnna'nın Türkçesi seyirciden tam not aldı






BODRUM'da sahne alan Rumen şarkıcı İnna'nın, sahne performansı sırasında bildiği Türkçe kelimeleri telaffuz etmeye çalışması hayranlarının beğenisini kazandı.
Bodrum'da Halikarnas Disko'da sahne alan İnna'nın performansını izlemek isteyen tatilciler, uzun kuyruklar oluşturdu. 'Be My Lover' adlı şarkıyla sahneye çıkan Rumen şarkıcı 'Sun is UP' ve 'Hot' adlı şarkılarına da yer verdiği performansında 1 saat sahnede kaldı. Sahne kıyafeti olarak ten rengi fileli çorap ve mayo tercih eden İnna, beline de kartal arması bulunan büyük tokalı kemer taktı. Mayosunun üst kısmının fermuarı açık olduğu için derin göğüs dekoltesi ile göze çarpan İnna, ayağında botla sahneye çıktı. Bir dinleyene Türkçe "Ne yaptın" diyen İnna, Süper Lig'de mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının isimlerini sırasıyla saydı. "Seni çok çok seviyorum Türkiye" diyen İnna, seyirciden olumlu tepkiler aldı. 'Ya Habibi Yalla' ve 'Çingenem' adlı şarkıların nakaratını söylemeye çalışan Rumen şarkıcı, sahne performansı ile beğeni topladı. İnna'yı izleyen yaklaşık 3 bin kişi şarkılara eşlik edip, doyasıya eğlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.