Instagram'ın yeni yıldızı: Kızıl cazibe

Model Nicky Robinson verdiği birbirinden iddialı pozlarla sosyal medyanın yeni yıldızı oldu.

27 Nisan 2018 Cuma 10:56
Instagram'ın yeni yıldızı: Kızıl cazibe






Instagram'ın yeni yıldızı: Kızıl cazibe

   Model Nicky Robinson verdiği birbirinden iddialı pozlarla sosyal medyanın yeni yıldızı oldu.İngiliz model Nicky Robinson, Instagram'ın yeni yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

   Şu sıralar Instagram'ı kasıp kavuran kızıl saçlı bir güzel var: Nicky Robinson!Ancak kendisi gerçek adından çok takma adıyla tanınıyor. Yani MissDeadlyRed.

  Dalgalı, uzun, Kızıl saçları ve kıvrımlı vücut haklarıyla kendine hayran bırakan güzel model, İngiltere Portsmouth doğumlu.9 Kasım 1990 doğumlu olan Nicky Robinson, aynı zamanda bir makyaj sanatçısı.

   YouTube kanalında güzellik tüyolarını ve makyaj hilelerini anlatan modelin burada da çok sayıda takipçisi var.27 yaşındaki "MissDeadlyRed", 165 cm boyunda ve 60 kilogram ağırlığında.

   Nicky'nin şöhrete kavuşması ise Instagram'da verdiği hem estetik hem de seksi pozlar sayesinde oldu.10 yıldır modellik yapan güzel model, şimdiye kadar pek çok ünlü fotoğrafçı, stilist ve tasarımcıyla çalışmış.Instagram'ı son derece aktif olarak kullanan Nicky'nin 186 bin takipçisi bulunuyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Nicky Robinson
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.