İnternete sızan görüntüleri viral oldu

 Verdiği kilolarla ve yaptığı şovlarla adını şöhretliler kervanına yazdıran Sophie Kasaei'nin internete sızan görüntüeri bir anda viral oldu

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:19
İnternete sızan görüntüleri viral oldu






İnternete sızan görüntüleri viral oldu

     Verdiği kilolarla ve yaptığı şovlarla adını şöhretliler kervanına yazdıran Sophie Kasaei'nin internete sızan görüntüeri bir anda viral oldu.28 yaşındaki İngiliz reality şov yıldızı Sophie Kasaei'nin gece eğlencesinde çekilen skandal görüntüleri viral oldu. Ünlü yıldızın aşırı alkollü haldeyken çekilen görüntüleri 1.2 milyondan fazla kez izlendi.

   Sadece 5 saniyelik video ünlü yıldızı magazin gündeminin tepesine oturtmaya yetti. Evine dönüş yolunda kendinden geçmiş halde çekilen görüntü ünlü yıldızın takipçilerinin de tepkisine yol açtı. Bir takside çekilen görüntülerde ünlü yıldızın takma kirpiklerinin yerinden çıktığı, makyajının aktığı hatta alkolün etkisiyle gözlerinin bile farklı yönlere baktığı görülüyor.Ünlü yıldız görüntüsünü düzeltmeye çalışsa da başarılı olamayıp, yanındaki arkadaşının kucağına yatmakta çareyi buluyor.

   İngiltere'de yayınlanan Geordie Shore's diziyle şöhretliler kervanına katılan Sophie Kasaei daha önce de verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Verdiği kilolar kadar ünlü yıldızın şişman olduğu döneme ilişkin yaptığı açıklamalar da çok konuşulmuştu. The Sun gazetesinin internet edisyonuna konuşan Kasaei, "Her zaman şişman bir kızdım. Midem cinsel organımı kapattığı için duşta traş dahi olamıyordum. Özel bölgemi temizlemek için banyoda yatmak zorunda kalıyordum" diye konuştu.

    Ünlü yıldız zayıflama sonrası hikayesini ise elmaelma'ya göre şöyle anlattı: "Şimdi kimse oturup burgeri boğazıma sokamaz. Kontrol tamamen bende." Sophie, zayıflama hikayesinin başında 10 gün içinde 4.5 kilo vermeyi başardığını görünce hırslandığını ve devam etme kararı aldığını anlattı. "Tatilleri iptal ettim ve sürekli spor salonuna gittim. 2018 yazında bedenimle mutlu olmaya odaklandım. Spor salonunda doğru düzgün egzersiz yapıp ardından kendimi hamburgerle ödüllendirmemeyi öğrendim."

Posta

Anahtar Kelimeler:
İnternetViralSophie Kasaei
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.