İş dünyası bu düğünü konuşuyor; Emre Ateş dünya evine girdi

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Emre Ateş, İstanbul Sheraton Grand Hotel'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Erzincan ve Sivaslı'ları buluşturan düğün iş, sanat ve siyaset dünyasını da buluşturdu. Hayatını iş kadını iç mimar Melek Günel ile birleştiren Emre Ateş'in mutlu gününde çok sayıda sanatçı sahne aldı.

29 Eylül 2016 Perşembe 20:11
İş dünyası bu düğünü konuşuyor; Emre Ateş dünya evine girdi







İş dünyası bu düğünü konuşuyor; Emre Ateş dünya evine girdi

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Emre Ateş, İstanbul Sheraton Grand Hotel'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Hayatını iş kadını iç mimar Melek Günel ile birleştiren Emre Ateş'in mutlu gününde siyaset ve iş dünyasının ünlü isimleri yer aldı.



Emre Ateş'in düğün törenine Şefik Yalvaç, Fatih Bucak, Alider Ünal, Doğan Nizam Özlü nikah şahitliği yaptı.



Ünlü sanatçılar da, Emre Ateş'i mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ferman Toprak, İbrahim Düşden, ve Birindar Keko nikah gecesinde şarkılarıyla türküleriyle renk kattı.



Siyaset dünyasının buluştuğu düğün, gece geç saatlere kadar sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım  , Ateş çiftini arayarak tebrik etti.

İstanbul Sheraton Grand Hotel salonu genç çifti tebrik eden çelenklerle dolarken, Sedat Peker'in gönderdiği kırmızı beyaz güllerle süslenmiş çiçek dikkat çekti.

Genç çift, nikah gecesinden hemen sonra balayı için Phuket Adası'na gitti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şeyma Koç 2016-09-29 20:31:47

Yalanlar yalanlar

Avatar
Hüseyin arıkan 2016-09-29 22:13:22

Cok degerli abim kalbi gönlü yuregi temiz abim sen herşeyin en güzeline layiksin hersey gonlunce olsun Allahim gonlunde yatan ne varsa avuclarina biraksin. Kardeslik ebedi ortakliktir.
BİR UMUTTUR YAŞAMAK...

Avatar
Sezer Yıldız 2016-09-30 00:50:59

Abim Benim Rabbim Sizi Bir Birinize Bağışlasın

Avatar
Ülkü Ates 2016-09-30 08:13:33

Ömür boyu Mutlu olsunlar

Avatar
ersin akinci 2016-09-30 08:49:35

Emre Kardesim adam gibi adam adamin hasi garibanlarin ve kimsesizlerin abisi babasi kendisini tanimam Ama Allahim birgun bulusmayi nasip eder insAllah Facebook arkadasim olur buyugune hurmette vatanina sahip cikmada hicbir fedakarliktan kacmaz ALLAH BIR YASTIKTA KOCAMAYI NASIP ETSIN ALLAHIM AMIN

Avatar
Tamer bozkuş 2016-10-01 21:29:11

Rabbim ömür boyu mutluluklar versin