İzzet Çapa, House Cafe saldırısı için gözaltında

İstanbul sosyetesinin ünlü mekanlarından House Cafe saldırısı yüzünden gözaltına alındı

01 Nisan 2016 Cuma 10:51
İzzet Çapa, House Cafe saldırısı için gözaltında







İzzet Çapa, House Cafe saldırısı için gözaltında

İstanbul sosyetesinin ünlü mekanlarından House Cafe saldırısı yüzünden gözaltına alındı

İzzet Çapa, Nişantaşı'ndaki saldırıya ilişkin gözaltına alındı
Nişantaşı'nda bir kafede meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin ünlü işletmeci İzzet Çapa dahil 5 kişi gözaltına alındı

İstanbul Şişli Nişantaşı'nda bulunan bir kafede silahlı 2 saldırgan tarafından bacağından vurulan Hakan Başaran'ın "Beni İzzet Çapa vurdurttu" şeklindeki ifadesine üzerine polis, ünlü işletmeci İzzet Çapa'nın da aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

İzzet Çapa ve ortağı olduğu ileri sürülen Şeyhmuz Şerbetçi'nin, 1 ay önce de yine aynı konu nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine ifade verdiği öğrenildi.

Nişantaşı Teşvikiye Caddesi'ndeki ünlü bir kafede Hakan Başaran adlı kişinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra adliyeye götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında bulanan yazar İzzet Çapa, habercilerin "Birşey söyleyecek misiniz?" sorusuna "Söyleyeceğim. Çıkışta" yanıtını verdi.

Sağlık kontrolü çıkışında Çapa, gazetecilerin "Ne söyleceyeceksiniz" sorusuna "İfade vermeye geldim. Bu şekilde adliyeye gidiyoruz." yanıtını verdi. Çapa, bir gazetecinin "Sizin azmettirdiğiniz söyleniyor" sorusuna ise "Ben 50 yaşındayım. Beni bilen biliyor.Gayet tebessüm halindeyim. Adliye çıkışında hepsini anlatacağım" şeklinde cevap verdi.
4 şüpheli Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.
Son Güncelleme: 02.04.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.