İzzet Yıldızhan'dan Tatlıses modeli PR

Ünlü türkücü Yıldızhan'ın son günlerde çıktığı programlarda sarfettiği sözler tartışmalara neden olurken, sanatçıya tepkiler büyüyor

29 Ocak 2014 Çarşamba 22:45
İzzet Yıldızhan'dan Tatlıses modeli PR






 

İzzet Yıldızhan'dan Tatlıses modeli PR

Ünlülerle girdiği polemik, eşiyle olan ilişkisindeki gerginlikler, tokatlama tekme gibi kadına davranış yöntemlerini ekran ekran dolaşarak anlatan İzzet Yıldızhan'ın ne yapmaya çalıştığı kafaları karıştırdı. Sesi ve sanatı yerine son yıllarda davranışları ve konuşmalarıyla gündeme gelen İzzet Yıldızhan medya üzerinden PR çalışması yürütüyor olabilir mi? Aralarında İbrahim Tatlıses'in şirketinden ayrılan çok sayıda sanatçıyı da kurduğu müzik şirketinin bünyesine dahil eden İzzet Yıldızhan sektörde marka olma peşinde.
 

İBRAHİM TATLISES'İ TAKLİD HAVASI VAR

Yapımcılık şirketini kurmasının ardından bünyesine kattığı çok sayıda sanatçının müzik hayatına yön vermeye çalışan Yıldızhan'ın ekranlardaki görüntüsü, bir zamanların İbrahim Tatlıses'in hatırlatıyor. Yılların magazin gazetecisi Nurettin Soydan'ı da şirketinin Genel Müdürü yapan Yıldızhan'ın ekranlarda eşi için sarfettiği  "Zaman zaman ters düştüğümüz konularda birbirimizi itmişizdir de, tokat da atmışızdır. Tokatı da şimdi şiddetten mi sayalım?" sözüyle tepki çeken türkücü İzzet Yıldızhan, Show TV'de Gülben Ergen'in sunduğu 'Gülben' programına konuk oldu. Eşi Nilgün hanımdan tam destek alan Yıldızhan'ın ağlaması gözlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.