Kadın hakemden olay pozlar

İtalyan kadın hakem Cladia Romani verdiği birbirinden seksi pozlarla yine gündeme oturdu.

31 Ekim 2018 Çarşamba 08:36
Kadın hakemden olay pozlar






Kadın hakemden olay pozlar
     İtalyan kadın hakem Cladia Romani verdiği birbirinden seksi pozlarla yine gündeme oturdu.Hakemlik yanında modellik te yapan Cladia Romani Halloween'i arkadaşlarıyla erken kutladı.Daha önce Galatasaray formalı pozlarıyla dikkatleri çeken İtalyan kadın hakem ve model Claudia Romani ile model arkadaşları Melissa Lori ve Anais Zanotti, 31 Ekim'deki Halloween'i erken kutladı.

   İtalyan hakem ve model Romani, Playboy güzeli Melissa Lori ve Fransız fitness modeli Anais Zanotti ile birlikteydi.Üç model de Halloween için birbirinden cesur kostümler tercih etmişti. 36 yaşındaki Claudia Romani, seksi hemşire kostümü tercih etmişti.

   Instagram'da 500 bine yakın takipçisi olan Melissa Lori korsan, 32 yaşındaki Anais Zanotti ise asker kostümü giymişti.

      Bugüne kadar FHM, CQ, Maxim gibi dergilere poz veren Romani, hakemlik sınavına girmiş ve sınavda iyi bir puan alarak kendine yeni bir kariyer alanı da açmıştı.Fransız model Anais Zanotti de bugüne dek Playboy, FHM, Maxim, GQ, Cosmopolitan, Vogue gibi pek çok dergide yer almıştı.

   Zanotti, filmlerde dublörlük de yapıyor
   

   İtalyan kadın hakem Claudia Romani, daha önce Sarı-Kırmızılı formayı giyerek, "Bu pozlar Türk takipçilerim için. Ülkelerine hiç gitmedim ama hep bana destek oldular. teşekkür ederim" notunu eklemişti.Türkiye'den de  çok sayıda takipçisi bulunan İtalya kadın hakem Cladia Romani soyad medyayı sallamaya devam ediyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Cladia Romani
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.