Kadın patrondan ahlaksız teklif

 İngiltere'de 45 yaşındaki finansal danışman Paul Elworthy, patronu Sarah Thompson ve iş arkadaşlarıyla birlikte Noel yemeği yediği sırada patronunun cinsel tacizine uğradığını iddia etti.

02 Haziran 2017 Cuma 11:57
Kadın patrondan ahlaksız teklif






Kadın patrondan ahlaksız teklif

   İngiltere'de 45 yaşındaki finansal danışman Paul Elworthy, patronu Sarah Thompson ve iş arkadaşlarıyla birlikte Noel yemeği yediği sırada patronunun cinsel tacizine uğradığını iddia etti. Paul Elworthy, kendisini patronu tarafından  hedeflene satışı gerçekleştirmesi halinde cinsel ilişki ile ödüllendirmek istedi.Bunun üzerine Paul Elworthy 180 bin sterlin (817 bin 200 TL) değerindeki satış hedeflerine ulaşıldığı takdirde kendisini cinsel ilişki ile ödüllendirmeyi teklif eden patronu Thompson'a dava açtı.
Son Güncelleme: 02.06.2017 12:05
Anahtar Kelimeler:
Cinsel TacizKadın Patron
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.