“Kapı önünde de açamam ki"

Süper Star Ajda Pekkan yaz mevsinine formda girmek için gittiğ Bodrum'dan döndü.

25 Mayıs 2018 Cuma 08:38
“Kapı önünde de açamam ki"






“Kapı önünde de açamam ki"

   Süper Star Ajda Pekkan yaz mevsinine formda girmek için gittiğ Bodrum'dan döndü.Ajda Pekkan dinlenip enerji depolamak, yaza bomba gibi girmek için 2 hafta önce Bodrum’daki yazlığına gitmişti.İstanbul’a dönen Ajda Pekkan geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Kuaförüne uğradı, 4 saat bakım yaptırdı.Çıktığında artık hava kararmaya başlamıştı. Ajda Pekkan’a haberciler bir süre önce söylediği “Bir insan ya stardır ya değildir. Süperi falan olmaz” sözlerini hatırlattı.

   Gülerek “Eee ne var bunda” karşılığını veren Ajda Pekkan bir muhabirin “Biraz açar mısınız lütfen?” sözleri üzerine kahkayı bastı!“Kapı önünde de açamam ki, nasıl olacak bu iş?” dedi.Ardından “Ay açayım, o zaman” diyerek, omzuna attığı şalı indirdi.

   Ajda Pekkan neşesi ve enerjisi ile dikkat çekti.Ajda Pekkan modern şalvarı ile modayı yakından takip ettiğini gösterdi.

Posta

Son Güncelleme: 25.05.2018 18:21
Anahtar Kelimeler:
Ajda Pekkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.