Kenan Işık öldü yalanı sosyal medyayı salladı

Ünlü tiyatro oyuncusu Kenan Işık'ın hayatını kaybettiği haberi sosyal medyayı salladı. Haberin asılsız olduğunu öğrenen sevenleri derin bir nefes aldı..

07 Mart 2015 Cumartesi 20:10
Kenan Işık öldü yalanı sosyal medyayı salladı






Kenan Işık öldü yalanı sosyal medyayı salladı

Türk tiyatrosunun ünlü ismi Kenan Işık'ın hayatını kaybettiği haberi asılsız çıktı. Kim tarafından artaya atıldığı bilinmeyen twit mesajının ardından binlerce mesaj Facebook ve diğer sosyal paylaşım ağlarında hızla yayıldı. Işık ailesi henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da, ünlü oyuncunun sevenleri asılsız habere büyük tepki gösterdi.


Azra Can Yalan haber
Müberra Cengiz
Hemen Yalan habere inanıp rahmet dileyenlerede şaşıyorum biraz okuyun araştırmacı olun. birileri sayfalarını gündemde tutmak için YAŞAYAN BİRİ ÜZERİNDEN asılsız ÖLÜM haberi yapmak ACİZLİKTİR .!!!!! ŞİFA DİLEMENİZ GEREKİRKEN ÖLDÜ YALANLARI SİZE NE KAZANDIRIYOR şahsın MİRASI sizemi kalacak peeesss yahuu

Şeyda Onat Nur içinde yatsın..... çok üzüldüm..

Müberra Cengiz buyur burdan yak yalana inanıp rahmet diliyorlar gerçeği yazıyorsun okuyan yok :)))

Fatma Özer Nugay Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

Yasemin Teker Kemaloglu Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın
Muhammet Ali Vural Kenan ışığı bende çok severdim allah rahmet eylesin

Ugur Abdel Aziz Valla bekliyordum haberini. Almanya da tedavi goruyordu

Emine Atici Yalan haberdir. İlk okuduğumda çok üzüldüm. Ailece görüşüyorduk. Ağabeyi Fahri Işık ile beş dakika önce görüştük . Yok öyle birşey . .Yaşıyor

Erhan Oztursun Allah rahmet eylesin topragi bol olsun


Son Güncelleme: 07.03.2015 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.