Kendi özel kasetini 1 milyon pound'a satışa çıkardı

Reality şow yıldızı Gemma Collins özel hayatına ait kaseti 1 milyon pound'a satışa çıararak herkesi şaşırttı.

26 Haziran 2018 Salı 07:54
Kendi özel kasetini 1 milyon pound'a satışa çıkardı






Kendi özel kasetini 1 milyon pound'a satışa çıkardı

   Reality şow yıldızı Gemma Collins özel hayatına ait kaseti 1 milyon pound'a satışa çıararak herkesi şaşırttı.Özel cinsel yaşamına ait kaseti satışa çıkaran yıldız buradan gelecek parayla tatil yapmayı planlıyor.İngiliz reality şov yıldızı Gemma Collins, partneri ile ilişkiye girerken kameraya çektiği görüntüleri 1 milyon pound'a satılığa çıkardı.

   İngiltere'de oynadığı bir dizi ile adını duyuran 37 yaşındaki televizyon yıldızı Gemma Collins, partneri ile cinsel ilişkiye girerken o anları telefonu ile video çektiğini ve bu videoyu 1 milyon pounda karşılığında satacağını söyledi.

   Gemma ayrıca, sakladığı görüntüleri de zaman zaman kendini tatmin etmek için izlediğini söyledi. Gemma, şu anda aynı dizide oynayan James Argent ile ilişki yaşıyor fakat Gemma'nın ilişkiye girdiği adamın kim olduğunu bilinmiyor.

   Bunu yapma sebebinin ise birlikte olduğu kişiye aşık olduğu için o anı tekrar tekrar görmek istediği olduğunu söyledi. Gemma, parayı alırsa bir yıllık tatile çıkmayı düşünüyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Gemma Collins1 Milyon Pound
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.