Kim Kardashian kardeşine hangi Türk iş adamı Rolls-Royce hediye etti

  Kim Kardashian kadar ünlü üvey kardeşi Kendall Jenner’a doğum gününde Rolls-Royce hediye kişinin bir Türk olduğu ortaya çıktı.

14 Kasım 2016 Pazartesi 19:57
Kim Kardashian kardeşine hangi Türk iş adamı Rolls-Royce hediye etti








   Kim Kardashian kadar ünlü üvey kardeşi Kendall Jenner’a doğum gününde Rolls-Royce hediye kişinin bir Türk olduğu ortaya çıktı.
  Kendall Jenner’a doğum günüde lüks araç edenin kim olduğu sosyal medyayı en çok meşgul eden konulardan biri olmuştu. Dubai merkezli bir şirketin sahibi olan kişinin zengin bir Arap şeyhi ya da prensi olduğu iddia edilmişti. 8114365 Ancak Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker, bugün yayımlanan köşesinde o kişinin Dubai’de yaşayan Türk iş adamı olduğunu yazdı. İşte Ülker’in ilgili yazısı: Başta ABD olmak üzere birçok Batılı medya kuruluşu, Kim Kardashian’ın üvey kardeşi Kendall Jenner’a hediye edilen lüks otomobili araştırıyor. 3 Kasım’da 21’inci yaşına giren Jenner’a doğum günü hediyesi olarak Rolls-Royce hediye edildi. Batı medyası yüzbinlerce dolarlık bu hediyenin adresini Körfez’de aradı. Gazeteler lüks arabanın bir Arap Şeyhi veya Prensi tarafından hediye edildiğini yazdı önce… Ancak gerçek, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Adres Dubai’ydi ancak, ‘Gizemli Prens’ bir şeyh veya kraliyet ailesinin genç bir üyesi değildi. Prens, Türk bir işadamıydı… Dubai’de yaşayan Türk işadamı Saygın Yalçın. Almanya’da doğan Türk işadamı Saygın Yalçın, Ortadoğu’nun ilk ve en büyük özel alışveriş kulübü Sukar.com’un kurucusu. 2 bin 500’den fazla çalışanıyla Arap dünyasının en büyük e-ticaret şirketi Jabbar Internet & Souq.com Group’un da ortağı olan Yalçın, Canadian University of Dubai’de girişimcilik üzerine okutmanlık yapıyor. SellAnyCar.com’u 1 milyar dolarlık bir değere ulaştıran Yalçın, Ortadoğu’nun en büyük araba alım servislerinden birine sahip. Yalçın, Fortune tarafından hazırlanan 40 Yaş Altı Zenginler Listesi’nde de 33’üncü sırada yer alıyor.

Son Güncelleme: 14.11.2016 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.