Kıskanma ne olur, yeme senin de olur.

 Ekranların usta oyuncu ve sunucusu Berna Laçin görenleri şaşırtmaya devam ediyor

05 Eylül 2017 Salı 14:58
Kıskanma ne olur, yeme senin de olur.






Kıskanma ne olur, yeme senin de olur.

   Ekranların usta oyuncu ve sunucusu Berna Laçin görenleri şaşırtmaya devam ediyor.Yaptığı diyet ile bir hayli kilo veren Berna Laçin sosyal medyadan yaptığı son paylaşım ile kendinden söz ettirmeyi başardı.Ekrana bir süredir ara veren oyuncu ve sunucu Berna Laçin bağırsak problemi nedeniyle sıkı bir diyete başladı ve oldukça kilo verdi. Sosyal medyadan bir  fotoğraf paylaşan Berna  Laçin, fotoğrafın altına "Kıskanma ne olur, yeme senin de olur." notunu düştü.  

   Berna Laçin fotoğrafın altına " Yaz günü etrafımda börek, pasta uçuşurken o kadar azmettim zayıfladım, şöyle karnımı içeri çekip bir fotoğraf paylaşmayı haketmedim mi yav? Photoshop yapmadık ya biraz artistik durduk be abilerim, ablalarım... Kıskanma ne olur, yeme senin de olur. (Bu arada zayıflama diyeti değil bağırsak problemim için GAPS diyeti ile tedavi oldum.)" notunu ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Berna Laçin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.