Kolpaçino Soprano dolu dolu geliyor

Soprano, gelmiş geçmiş en iyi komedi dizeleri arasında gösteriliyor. Yerli versiyon için fazla bilgi yok ama Şafak Sezer başrolde

07 Ekim 2013 Pazartesi 02:37
Kolpaçino Soprano dolu dolu geliyor






‘The Sopranos’, Amerikada bir mafya babasının sıradan aile hayatı içinde komedi yönü ağır basan en iyi dizilerden biri, Kasım ayında Türk uyarlamayla ekrana geliyor. Tony Soprano’yu Şafak Sezer oynayacak, cast ise ‘tanıdık’: Kolpaçino ekibinden Aydemir Akbaş ve Hande Ataizi.

Gelmiş geçmiş en iyi televizyon dizileri arasındaki yerini alan ‘The Sopranos’un yerli versiyonu için hazırlıklar başladı. Geçen aylarda hayatını kaybeden ünlü aktör James Gandolfini’nin canlandırdığı efsane Tony Soprano rolünü ise komedyen Şafak Sezer’in oynaması bekleniyor. Sezer’e ‘Kolpaçino’ filmlerinin serisinde eşlik eden usta oyuncu Aydemir Akbaş ve Hande Ataizi de kadroda yer alacak.


SENARYO HAZIR, AYRINTI YOK

Önceki gün Nişantaşı City’s alışveriş merkezinde elinde dizinin senaryosuyla görüntülenen Akbaş da, “Şafak Sezer ve Hande Ataizi ile birlikte yeni dizi kasımda başlıyor. O meşhur Sopranos dizisi uyarlanıyor” dedi. Ancak dizinin ayrıntıları sır gibi saklanıyor. Amerikan versiyonu izlenme rekorları kıran dizide, bir mafya babasının sıradan aile yaşantısı ve başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.