Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam neler olacak

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümü için heyecanlı bir o kadar da sabırsız bekleyiş sürüyor.

10 Mart 2016 Perşembe 10:22
Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam neler olacak







Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam neler olacak

 Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümü için heyecanlı bir o kadar da sabırsız bekleyiş sürüyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse senaryosuyla başarısını iddialı bir şekilde sürdüren dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler, bol çatışmalı sahneler ve yeni planlar var.

Elif’in mezarında duygu dolu anlar yaşayan Polat Alemdar, Cahit ile birlikte bir pusunun içine düşüyorlardı. Polat ve Cahit bu ablukadan nasıl kurtulacaklar?

Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?

Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden gelecek? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge’nin, Polat için düşündüğü plan nasıl olacak?

Polat’ın Cahit’e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar’dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçecek.

Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı’yla gergin bir görüşme yapar. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar’la birebir görüşmeyi ister. Ne yazık ki Polat’ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmez. Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirecektir.

Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln’u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başlar. Raskoln’e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz olacaktır.

Yusuf, Polat’a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf’un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmaz


Son Güncelleme: 10.03.2016 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.