Leman Sam sesiyle değil değil hakaretleriyle gündemde

Sesiyle değil, nefretiyle gündeme geldi, İslami değerlere hakaret edereki, hacca gidenleri eleştirerek, kurban kesenleri ise IŞİD'li teröristlerle aynı kefeye koyarak gündeme geldiğini farkeden Leman Sam seriye bağladı.

06 Ekim 2014 Pazartesi 13:23
Leman Sam sesiyle değil değil hakaretleriyle gündemde






Leman Sam sesiyle değil değil hakaretleriyle gündemde

İslami değerlere hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren şarkıcı Leman Sam, önceki gün kurban kesenlerle IŞİD terörünün aynı olduğunu söylemesinin ardından bu kez de kendisini eleştirenleri yerden yere vurdu

LEMAN SAM ŞİDDETLE KINANMIŞTI

Sosyal Medya üzerinden takipçilerinin bile tepkisine neden olan, kamuoyunun da sert tepkisine neden olan Leman Sam'a Kurban bayramıyla ilgili bu yorumuna siyasi isimlerden de tepki yağmıştı. AK Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Leman Sam'ı yorumundan dolayı şiddetle kınamıştı.

"BAZILARINIZLA AYNI CİNSTEN OLMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM"

Leman Sam, kendisini eleştirenlere hakaret ederek verdiği yanıtlarla ortamı kızıştırmaya devam ediyor. Sam, attığı tweetlerinde şu ifadeleri kullandı;

"Bazılarınızla aynı cinsten olmaktan utanç duyuyorum, sahtekar, cahil ve çürüksünüz, kızamıyorum bile, yemin ederim. Belli ki bazılarının acayip sinirini bozuyorum. E bu da iyi birşey.

AKBABALAR GİBİ APORTTA BEKLİYORSUNUZ

Cahiller kurban pagan dinlerinde İslam yokken de vardı. İslamda yok sadece, saldırmak için akbabalar gibi aportta bekliyorsunuz, akıllanın."
Son Güncelleme: 06.10.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.