Madonna için özel Türk dansçı

Doğum gününü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın İbiza'daki malikanesinde kutlayan Madonna'ya Türk dansçı sürprizi

20 Ağustos 2014 Çarşamba 08:25
Madonna için özel Türk dansçı






Madonna için özel Türk dansçı

Pop müziğin ünlü ismi Madonna'nın doğum günü için Türk fotoğrafçı tarafından düzenlenen geceye Türkiye'den gelen dansçılar damgasını vurdu. Fotoğrafçı Mert Alaş’ın İbiza Adası’nda hazırladığı özel bir doğum günü partisi yapıldı.

56’ncı yaşını geçtiğimiz hafta sonu Fransa’nın Cannes şehrinde kutlayan Amerikalı pop yıldızı Madonna için ünlülerin fotoğrafçısı Mert Alaş da sürpriz bir parti organize etti.Alaş’ın menajer Haluk Şentürk’e danışarak hazırlandığı parti, fotoğrafçının İbiza Adası’ndaki malikanesinde gerçekleşti. 30 kişilik özel bir davetli grubunun katıldığı eğlence için Türkiye’den Akatay Ritim Grubu ile Oryantal Didem de İbiza’ya gitti.

Madonna, Mert Alaş’ın daveti üzerine dün özel jetiyle İbiza Adası’na uçtu.

Madonna sürpiz partisinde Didem'in fotoğrafını çekerek 'Tabii ki benim masamda dans edebilirsin' notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.