Merve Taşkın | Merak ettim yaptım

 Sosyetik güzel Merve Taşkın yok artık dedirten itirafta bulundu.

30 Kasım 2018 Cuma 04:39
Merve Taşkın | Merak ettim yaptım






Merve Taşkın | Merak ettim yaptım

Sosyetik güzel Merve Taşkın yok artık dedirten itirafta bulundu.Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Merve Taşkın'dan 'yok artık' dedirten itirafta bulundu.

   Instagram hesabı üzerinden bakirelik itirafını takipçileriyle paylaşan Merve Taşkın, paylaşımına, "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" notunu ekledi.

   Merve Taşkın, geçen günlerde Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını vermişti.

Haberler

Son Güncelleme: 07.07.2020 22:48
Anahtar Kelimeler:
Merve TaşkınBakire
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.