Messi ve Bryant aynı kareye girdi

Basketbol ve futbol dünyasının iki yıldızı Kobe Bryant ve Lionel Messi’nin yine karşı karşıya geldiği, THY reklam filmi yayında.

05 Aralık 2013 Perşembe 03:04
Messi ve Bryant aynı kareye girdi






 

Türk Hava Yolları'nın son reklam filmi, Basketbol ve Futbol dünyasının iki yıldızını buluşturdu. Basketbol ve futbol dünyasının iki yıldızı Kobe Bryant ve Lionel Messi’nin yine karşı karşıya geldiği, Türk Hava Yolları’nın (THY) reklam filminin tanıtımı Los Angeles’ta yapıldı.Türk Hava Yolları Pazarlama Müdürü Faruk Çizmecioğlu ve Türk Hava Yolları Amerika Batı Yakası Müdürü Fatma Yüceler’in ev sahipliği yaptığı davetin özel konuğu Kobe Bryant oldu. ‘Dünya Daha Büyük. Keşfet’ sloganıyla yayınlanan reklamda Messi ve Kobe, dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf çekme yarışına giriyor. İkilinin THY ile dünyanın farklı yerlerine giderek çekildikleri fotoğrafları birbirlerine gönderme düellosu şeklinde geçen filmin sonu İstanbul’da bitiyor. Messi, Sultanahmet Camii önünde kendi fotoğrafını çektiği sırada arkadan kafasını uzatan Kobe kadraja giriyor. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bryant, “Messi ile bir futbol ya da basket maçı yapar mısınız?” sorusuna, “Birbirimize o kadar çok saygımız var ki, bunu yapmayız. Beni kaleye koyup onun gol atmasını söylerseniz büyük ihtimalle canıma okur. Ya da onun benimle bire bir basket oynamasını söylerseniz, bu da olmaz. Ama sırf eğlencesine kalede durup topu tutmayı deneyebilirim. Büyük ihtimalle topu görmeyeceğim bile.” şeklinde cevap verdi. Reklam filmindeki başarısından dolayı aktörlüğü düşünüp düşünmediği sorulan ünlü basketbolcu, “Reklam filmleri tamam ama film veya televizyon dizileri, asla.” diye konuştu.

 

İŞTE O FİLM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.