Miss Eurovision 2014'e Favore damgasını vurdu

Miss Eurovision 2014 Türkiye finali bu yıl TİM'de düzenlenen muhteşem bir geceyle sona erdi.

13 Eylül 2014 Cumartesi 01:26
Miss Eurovision 2014'e Favore damgasını vurdu






Miss Eurovision 2014'e Favore damgasını vurdu

Miss Eurovision 2014 Türkiye finali bu yıl TİM'de düzenlenen muhteşem bir geceyle sona erdi. Gecenin abiyeleri Favore'nin kolleksiyonundan tamamlanınca, yarışmacıların güzelliği salonda büyük alkış aldı.
Bu Yıl Yeşilçam Konseptiyle hazırlanan ve Çarşamba akşamı Tim Center'da yapılan #MissEuroVision Türkiye finalinde, 1.liği Gökçe Kaygusuz elde etti. Jüri'nin Türk sinemasına yeni bir yüz kazandırmak için değerlendirme yaptığı yarışmada, 113 puan alan Gökçe Kaygusuz'u sırasıyla Itır Esen 101, Öyküm Öcal 55, Yağmur Bozkurt 50, Yaren Güney 31 takip etti.


Kral Tv'den de canlı yayınlanan yarışmada jüri üyeliğini Yıldırım Mayruk, Güneri Civaoğlu, Ece Vahapoğlu, Eda Güngör, Çiğdem Akın, Ayhan Işıklı, Gunay Musayeva, Kemal Başbuğ, Mehmet Karataş, Mehmet Yasubuga, Bülent Cihantimur yaptılar. Sunuculuğunu Şenol İpek ve Ece Gürsel'in yaptığı  geceye katılan ünlüler arasında Ayşe Mine,Tuğba Özay,Muharrem Erdemir,Teoman Ayık, Tuncay Akça, Tayfun Akalın, Mehmet Çatay, Yavuz Karakaş, Filiz Özten, Esra Sönmezer, Muammer Kapucuoğlu, Neslihan, Ali Eşitmez, Bülent Kocabıyık ve birçok tanınmış ünlü isimler vardı.


Ayhan Işıklı yönetimindeki geceye Muharrem Erdemir, Halim Erdoğan, Levent Çekiç, Levon Kordonciyan, Oktay ve birçok önemli isim sponsor destek verdiler. Homeros’ un İlyadasında anlatılan “3 Güzeller” efsanesinden yola çıkılarak, mitolojik dönemden, Orta Çağa, Orta Çağdan Yakın çağ olarak 1900 lü yıllara ve günümüze gelen güzellik ve beraberinde moda, akım ve kültürler Ferhan Aral’ın özel Koreografileri ile 18 yarışmacı tarafından sahnelendi. Bu görkemli gece de OTTOMAN TİYATRAL DANSLAR topluluğu ise “ 3 Güzeller Efsanesi”,  Mısır, Osmanlı dönemleri, Kafkas Bölgesel danslarını Genel Sanat Yönetmeni Levent YILMAYAN’ın koreografisi ile gecenin bütünlüğünü sağladı.

Bu yıl Miss Eurovision Türkiye ve Miss Eurovision International olarak 2 farklı organizasyon planlayan Renasans Group, her iki organizasyon için de KRAL TV grubu ile canlı yayın anlaşmasını yaparak büyük bir adım attı.

TİM Center’da gerçekleşen ve KRAL TV'de canlı olarak yayınlanan, Miss Eurovision Türkiye finalinin  Genel Sanat Yönetmenliğini Levent Yılmayan yaptı. Yarışmanın Dünya Finali ise, 2014 ün Kasım ayında yapılacak. Gece'de yarışmacıların giydiği Favore kolleksiyonunun kattığı renk hem izleyenlerden hem de jüri üyelerinden tam not aldı

Son Güncelleme: 04.08.2023 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.