Murat Göğebakan'ı dansözle şampanya ile andılar

Türk müziğinin güçlü sesi Murat Göğebakan'ın vefatının ardından düzenlenen anma etkinliği rezalete dönüştü..

11 Ağustos 2014 Pazartesi 08:41
Murat Göğebakan'ı dansözle şampanya ile andılar






Murat Göğebakan'ı dansözle şampanya ile andılar

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Türk müziğinin güçlü yorumcusu Murat Göğebakan, fatihalarlar uğurlanırken, sanatçının arkadaşı olduğunu söyleyen bir grubun düzenlediği anma gecesi rezalete dönüştü. Dansözlerin masalarda göbek attığı, şampanyaların patlatıldığı anma gecesinde 'Murat Göğebakan'ı onore ettik' sözleri damgasını vurdu.

Blueworld Otel önceki akşam 10 gün önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan için ‘çok acayip’ bir anma gecesi düzenledi.  Aysun Kaya, Ekin, Çılgın Sedat, Mustafa Uğur, Arel, Uğur Karakuş gibi isimlerin katıldığı gecede davetliler şarkıcı Yudum’un şarkılarıyla halay çekti!

 Murat Göğebakan’ın şarkılarının seslendirildiği anmadaki gariplikler gecenin ilerleyen saatlerinde de devam etti.

 Önce masada dansöz oynatan davetliler daha sonra 250 adet şampanya patlattı!  Şarkıcı Yudum, “Otel yönetimine teşekkür ediyorum. Özel bir anma gecesiyle sevgili Murat Ağabey’i onore ettiler” dedi.

 



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.