Murat Yıldırım: Uzerli ile oynayacağımız dizinin senaryosu yazılıyor

OYUNCU Murat Yıldırım, Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen başrolü Meryem Uzerli ile paylaşacağı dizi için konuşmanın erken olduğunu söyledi. Arap dünyasında büyük hayran kitlesi bulunan Murat Yıldırım, Birleşik Arap Emirlikleri...

08 Nisan 2015 Çarşamba 11:04
Murat Yıldırım: Uzerli ile oynayacağımız dizinin senaryosu yazılıyor






OYUNCU Murat Yıldırım, Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen başrolü Meryem Uzerli ile paylaşacağı dizi için konuşmanın erken olduğunu söyledi.
Arap dünyasında büyük hayran kitlesi bulunan Murat Yıldırım, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının sorularını yanıtladı. Yıldırım, kısa süre önce vizyona giren ‘Kocan Kadar Konuş’ isimli filmde rol arkadaşı Ezgi Mola ile gülmekten oynamada zorlandıkları sahneler olduğunu anlattı. Yıldırım, "Yönetmenimiz sahnelerin sonunu kesmezdi genelde. Ezgi de o zamanlarda coşuyordu. Film, ‘Neşeli Günler’ tadında ancak Avrupai tavrı da var. Herkesin bir şey bulacağı film olmuş bence" dedi.
Murat Yıldırım, bir soru üzerine önümüzdeki Eylül ayında gösterime girmesi beklenen Meryem Uzerli’nin rol arkadaşı olacağı dizi ile ilgili konuşmanın erken olduğunu anlatırken, "Dizinin senaryosu şu an; henüz yazılıyor. Yazım aşamasında. Bu aşamada konuyla ilgili konuşmuyoruz. Komedi olmayacak. Dram olacak. Bu konuda konuşmak için çok erken" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.