Nebahat Çehre: Yeşilçam kıymetimi bilmedi

AZERBAYCAN’ın bağımsızlık süreci ele alan ‘Kanlı Ocak’ filminde oynayan Yeşilçam’ın ünlü ismi Nebahat Çehre, "Yeşilçam kıymetimi bilemedi” dedi. Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri’nden...

26 Mart 2015 Perşembe 10:31
Nebahat Çehre: Yeşilçam kıymetimi bilmedi






AZERBAYCAN’ın bağımsızlık süreci ele alan ‘Kanlı Ocak’ filminde oynayan Yeşilçam’ın ünlü ismi Nebahat Çehre, "Yeşilçam kıymetimi bilemedi” dedi.
Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında, Vahid Mustafayev'in yazıp yönettiği, Nebahat Çehre, Faik Mirzayev ve Azer Aydemir'in başrollerini paylaştığı film ekibi ile yapılan röportaj ekrana getirildi. 1990 yılının ilk aylarında Bakü'de bir ailenin özgürlük mücadelesini beyaz perdeye yansıtan filmde oğulları iki ayrı tarafa düşen bir anneyi canlandıran Nebahat Çehre, bu yapıtta rol almaktan mutlu olduğunu vurgularken, "Yeşilçam kıymetimi bilemedi. Azerbaycan'da onlar için çok önemli bir projenin içinde olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Sinemayı çok özlemiştim. Sinemayı böyle tatmin ettirdiler bana" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.