Nilüfer Müzik Festivali'nde Şebnem Ferah rüzgarı

BURSA'da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve katılımcıların kamp kurarak katıldığı 'Nilüfer Müzik Festivali' başladı. Festivalin ünlü rock sanatçısı Şebnem Ferah, hayranlarını büyüledi

06 Eylül 2015 Pazar 01:23
Nilüfer Müzik Festivali'nde Şebnem Ferah rüzgarı






Nilüfer Müzik Festivali'nde Şebnem Ferah rüzgarı

BURSA'da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve katılımcıların kamp kurarak katıldığı 'Nilüfer Müzik Festivali' başladı. Festivalin ilk gününün kapanşını yapan ünlü rock sanatçısı Şebnem Ferah, performansıyla sevenlerini coşturdu.

Balat Ormanı'nında, 5-6 Eylül tarihlerinde Nilüfer Belediyesi'nin 'Dünyayı sev, geyiği öp festivale gel' sloganıyla düzenlediği ve 25 grubun yer aldığı festivalin ilk günü, müzikseverler yoğun ilgisi ile geçti. Festival, Can Kazaz'ın verdiği konser ile başladı. Ardından Korhan Futacı ve Kara Orkestra, Ah Kosmos, Aydilge, Cihan Mürtezaoğlu, Kalben, Che Sudaka, The Away Days, Oi Va Voi ve Son Feci Bisiklet konser verdi.

Günün kapanışını rock müziğinin ünlü ismi Şebnem Ferah yaptı.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Şebnem Ferah, performansıyla göz doldururken, 10 bine yakın müzikseverin izlediği konserde Ferah, "Mayın tarlası, Birileri var, Sil baştan" gibi birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Festivali takip eden müzikseverlerden bazılarının sanatçı Şebnem Ferah'ı daha iyi görebilmek için ağaçlara tırmandı.

Festivale 3 günde 60 bin izleyicinin katılması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.