Nuray Hafiftaş bu haberi duyunca gözleri ışıldadı

Kanserle mücadele ederken sanatçı dostları tarafından biran olsun yalnız bırakılmayan Nuray Hafiftaş için Cumhurbaşkanlığı devreye girdi. Erdoğan, oldukça pahalı olan tedavi süreci için hastaneye "Nuray hanım bizim hastamız, şu an devlet elinde' talimatını verdi.

26 Ocak 2018 Cuma 17:59
Nuray Hafiftaş bu haberi duyunca gözleri ışıldadı






Nuray Hafiftaş bu haberi duyunca gözleri ışıldadı

Türk Halk Müziğinin usta sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın kansere karşı verdiği mücadelede hiç beklemediği destek Ankara'dan devletin zirvesinden geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nuray Hafiftaş için "Kendisi bizim hastamız. Şu anda devlet elinde" talimatı verdi

Nuray Hafiftaş, kalın bağırsağındaki kanserin karaciğerine sıçramasıyla yeniden tedavi görmeye başladı.

Usta sanatçıyı hasta yatağında ziyaret eden gazeteci Ali Eyüboğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

HASTANEYE TALİMAT VERDİ

Eyüboğlu, "Nuray Hafiftaş, Bağ-Kur emeklisi. Tedavi giderlerinin bir kısmını Bağ-Kur karşılıyor. Ama bu tip özel hastanelerde ameliyatlarda birçok şey ciddi bir masraf istiyor. Hastalığının ilk kısmındaki giderleri Abdülkadir Aksu karşılamış. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanı, İbrahim Kalın vasıtasıyla hastaneyi aramış 'Nuray Hafiftaş bizim hastamız. Şu anda devlet elinde' demiş" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Nuray Hafiftaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.