Nurgül Yeşilçay tüm yıldızları solladı

Dizilerin vazgeçilmez güzel yüzü Nurgül Yeşilçay, rolünün hakkını verirken, aldığı ücretle de tüm rakiplerini solladı.

01 Ağustos 2014 Cuma 10:58
Nurgül Yeşilçay tüm yıldızları solladı






Nurgül Yeşilçay tüm yıldızları solladı

Nurgül Yeşilçay ne kadar kazanıyor, TV oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Dizilerin vazgeçilmez güzel yüzü Nurgül Yeşilçay, rolünün hakkını verirken, aldığı ücretle de tüm rakiplerini solladı.


Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda oynayacağı dizi için haftalık 140 bin TL'ye imza atarak rekor kırdı. Ünlü yıldızın yönetmeni Cevdet Mercan da, bölüm başına 35 bin TL kazanacak.  Hollanda kökenli yapım şirketi Endemol Türkiye, yeni sezon öncesi oyunculara ve teknik ekibe ödediği astronomik ücretlerle dizi piyasasını hareketlendirdi. Yapım ortağı olduğu Gece isimli filmi tamamlayan Nurgül Yeşilçay, yeni sezon için Endemol Türkiye'yle anlaştı. Yeşilçay, Erkan Petekkaya'yla beraber oynayacağı Star TV'nin yeni dizisi için bölüm başı rekor ücrete imza attı. Yeşilçay'ın diziden eline bölüm ücreti, KDV'si, stopajı ve yurtdışı haklarından elde edeceği yüzde 3'lük payla beraber haftalık 140 bin TL geçecek. 13 bölüm peşin ücret alan Yeşilçay, böylece  toplam 1 milyon 820 bin TL kazanacak.


ALANINDA EN İYİ O
Yeşilçay'ın yeni dizisinin yönetmen koltuğuna ise genç yaşta sektörün en iyilerinden biri olmayı başaran Cevdet Mercan oturacak. Daha önce “Asi”, “Gönülçelen”, “Kayıp Şehir” ve “Tatar Ramazan” dizilerini  çeken Mercan, Endemol Türkiye'yle bölüm başına 35 bin TL'ye anlaştı. Türkiye'nin yeni sezonda bölüm başına en çok kazanan yönetmeni olan Mercan, ayda 150 bin TL alacak. Mercan, sağladığı çalışma şartları nedeniyle oyuncuların en sevdiği yönetmenlerin başında geliyor.


SEVGİLİSİ İSTEMEDİ AYRILDI
Nurgül Yeşilçay'dan önce dizide oynaması için Songül Öden'le prensipte anlaşılmıştı. İddiaya göre haftada 40 bin TL önerilen Öden'in sevgilisi Kerem Alışık, projeyi beğenmedi. Bunun üzerine Öden, diziden ayrıldı. 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.