“O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz”

Oyuncu Peker Açıkalın "Karımı Gördümüz'mü filminde başrolünü birlikte paylaştığı İvana Sert hakkında çarpıcı sözler sarfetti.

05 Nisan 2018 Perşembe 11:12
“O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz”






“O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz”

   Oyuncu Peker Açıkalın "Karımı Gördümüz'mü filminde başrolünü birlikte paylaştığı İvana Sert hakkında çarpıcı sözler sarfetti.Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı bir TV programında 'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde başrolü paylaştığı Ivana Sert için 'Motor' diyerek ekran başındakileri şoke etti. Açıkalın'ın hakaret içeren sözü tepki çekti.‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak sözlere imza attı.

   Peker Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı Ivana Sert’e sitemkar ve argo ifadeler kullandı. Program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi. Peker Açıkalın, Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın’a, “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz” diye karşılık verdi. Açıkalın’ın sunucunun bu yorumuna da cevabı sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış”… Programın ilerleyen dakikalarında ise Açıkalın, Sert’e yaptığı göndermelerde kantarın topuzunu kaçırdı. Deneyimli oyuncunun, program yorumcusunun İvana Sert hakkında yaptığı “Moda ikonu” tanımlamasının ardından “Motor” dediği duyuldu.

   

   Oyuncu Peker Açıkalın’ın hakaret içerikli bu söyleminin ardından sunucularının gülmesi de dikkatlerden kaçmadı.“Karımı gördünüz mü?” filminin yapım ekibi Peker Açıkalın’ın canlı yayında İvana Sert, hakkında söylediği çirkin kelimelerden dolayı özür diledi.

   İşte o açıklama;

Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın'ın, programda kadın başrol oyuncumuz İvana Sert ile ilgili sarf ettiği ifadelerden dolayı açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Açıkalın’ın programda söylediği sözlerden ötürü hem Sayın İvana Sert'ten hem de kamuoyundan özür dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Ivana SertPeker Açıkalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.