‘Ortadan sıkılmış diş macunu’

Sanatçı İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotograf ile takipcilerinden büyük beğeni aldı

12 Temmuz 2018 Perşembe 13:05
 ‘Ortadan sıkılmış diş macunu’






 ‘Ortadan sıkılmış diş macunu’

   Sanatçı İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotograf ile takipcilerinden büyük beğeni aldı.Geride bıraktığımız günlerde Almanya'da verdiği konserle hayranlarının karşısına çıkan İrem Derici bikinili paylaşımlarıyla beğeni topladı.

   Yaşadığı Lider Şahin aşkı ve sağlık sorunlarıyla geride bıraktığımız yıl çok konuşulan şarkıcı İrem Derici, bir süredir gözlerden uzakta durmayı tercih etti. Sadece sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla takipçilerinin merakını gideren Derici, kısa bir süre önce verdiği Almanya konseriyle hayranlarını heyecanlandırdı.

   Derici’nin hesabından yaptığı ve hayranlarını heyecanlandıran bir diğer paylaşım da bikinili kareleri oldu. 31 yaşındaki şarkıcı ‘Ortadan sıkılmış diş macunu’ notunu düştüğü bikinili fotoğraflarıyla beğeni aldı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
İrem Derici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.