Otoparkta Joplarla Birbirine Girdiler

Beyaz TV'nin en çok izlenen programlarından "Söylemezsem Olmaz"ı uzun süre birlikte yapan Nihat Doğan ve Ömür Varol, geride bıraktığımız Nisan ayında yumruk yumruğa kavga etmişti

07 Eylül 2017 Perşembe 10:51
Otoparkta Joplarla Birbirine Girdiler






Otoparkta Joplarla Birbirine Girdiler

  Beyaz TV'nin en çok izlenen programlarından "Söylemezsem Olmaz"ı uzun süre birlikte yapan Nihat Doğan ve Ömür Varol, geride bıraktığımız Nisan ayında yumruk yumruğa kavga etmişti .Bu kavganın ardından programı Ömür Varol, ekip ile yollarını ayırmış, Varol yeni bir programa başlamıştı. İkili kanalın otoparkında birbirine girdi.

   Uzun bir aradan sonra kanalın otoparkında karşılaşan ikili tekrar kavga etti. Ömür Varol'un kanal otoparkında kendisine bakmasına sinirlenen Nihat Doğan, Varol'a önce "Ne bakıyorsun lan" şeklinde çıkıştığı ardından ise arabadaki jopunu çekip, ünlü programcıya saldırdı.

    Birbirine giren ikiliyi kanalın çalışanları ayırırken, Doğan'ı binanın farklı bir alanına götüren çalışanlar uzun bir süre de ünlü türkücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Doğan'ın bu anlarda da Varol'a ağır sözler söylediği ve tehditler savurduğu iddia edildi. Ömür Varol'un otoparktan ayrılmasından sonra ise Nihat Doğan'ın Beyaz TV binasından kendi aracıyla çıkış yaptığı öğrenilirken, iddiaya göre, Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek, olayı kimin başlattığını öğrenmek için kamera görüntülerini istediği bildirildi. (Medyaradar)

Anahtar Kelimeler:
Nihat DoğanÖmür Varol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.