Penelope Cruz İsrail'i kınayınca haftanın salağı seçildi

Penelope Cruz İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı uygulamalarını kınayan bildiriye imza atınca mahallenin hışmına uğradı

06 Ağustos 2014 Çarşamba 11:20
Penelope Cruz İsrail'i kınayınca haftanın salağı seçildi






Penelope Cruz İsrail'i kınayınca haftanın salağı seçildi

Dünyanın en ünlü sinema sanatçıları arasında yer alan Penelope Cruz Gazze'deki savaş nedeniyle İsrail'i kınayınca mahalle baskısına maruz kaldı. Penelope Cruz İsrail'e yakınlığı ile bilinen sosyal medya gruplarının saldırısına uğradı, bununla da kalmadı 'Haftanın salağı' ilan edildi.
Aralarında sinema sanatçısı Penelope Cruz, Javier Bardem, yönetmen Pedro Almodovar gibi isimlerin olduğu bir grup İspanyol sanatçının, Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı İsrail'i "soykırım" yapmakla suçlayan manifestosunun yankıları devam ediyor.

İSRAİL'İ KINAYAN SANATÇILARA MAHALLE BASKISI

Manifestonun yayımlanmasının ardından bazı Hollywood yıldızları tarafından gerek sosyal medyada gerekse aktör Jon Voight'in yaptığı gibi mektup yollanarak eleştirilen İspanyol sanatçıları, ciddi şekilde Hollywood baskısı altında kaldı.

Hollywood endüstrisinin önemli isimlerinden Relativity Media'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ryan Kavanaugh, İspanya'da Yahudi düşmanlığının arttığını savunan açıklama yaptı. Yahudi soykırımı olayında hayatta kalan bir ailenin torunu olan Kavanaugh, Bardem, Cruz ve Almodovar'ın da imzalarının olduğu manifestonun kendisinde "büyük bir şaşkınlık yarattığını" dile getirerek, "İspanya'da yahudi düşmanlığı kırımızı alarm veriyor. Başka bir Yahudi soykırımı olamayacağını düşünen tüm Yahudiler İspanya'yı ve Avrupa'nın bir çok yerini dolaşmalı" dedi.

PENELOPE CRUZ'A "HAFTANIN SALAĞI" AŞAĞILAMASI

Ünlü Amerikan televizyonu Fox'ta yayınlanan "The Five" adlı porogram ise "Amerika'nın büyük bir müttefikini çöpe attığı" gerekçesiyle Penelope Cruz'u "haftanın salağı" olarak niteledi.

 



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.