Photoshop'u fazla kaçırınca alay konusu oldu

Gündemden düşmeyen manken Ebru Şallı, esnekliğini göstermek için fotoğraf üzerinde oynama yaptı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 10:31
Photoshop'u fazla kaçırınca alay konusu oldu






   Photoshop'u fazla kaçırınca alay konusu oldu
   Gündemden düşmeyen manken Ebru Şallı, esnekliğini göstermek için fotoğraf üzerinde oynama yaptı. Takipçileri photoshop'u anlayınca Ebru Şallı, sosyal medyada alay konusu oldu. Bir dönemin gözde mankeni Ebru Şallı podyumlara ara verdikten sonra spora yönelmişti. Pilates eğitmenliği yapan Şallı, yeteneklerini sosyal medyada göstermek için objektif karşısına geçti. Son paylaşımında amuda kalkıp bacaklarını kapılara yaslayan Şallı, fotoğrafa photoshop uygulayınca alay konusu oldu.    
   Paylaştığı fotoğrafta photoshopu fazla kaçıran Şallı, evin kapılarını yamulttu. Bu detay takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şallı'nın fotoğrafının altına şu esprileri yaptı: "Gözlerim bozuldu galiba, kapıları yamuk görüyorum", "Kapınız shop yaparken yamulmuş ama siz bilirsiniz." "Ebru Hanım ne yapıyorsunuz? Kapılar yamuldu!"
Haberler
işte Ebru Şallı'nın alay konusu olan o fotoğrafı:



Kapıların normal hali ise şöyle;

Anahtar Kelimeler:
Ebru Şallı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.