Pınar Altuğ'u geren yorum "Eşiniz sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur"

 Oyuncu Pınar Altup sosyal medya takipcisi tarafından gerildi.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 07:12
Pınar Altuğ'u geren yorum "Eşiniz sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur"






Pınar Altuğ'u geren yorum "Eşiniz sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur"

   Oyuncu Pınar Altup sosyal medya takipcisi tarafından gerildi.Sosyal medya zaman zaman ünlü isimlerle takipçilerini karşı karşı getiriyor. Gerilime neden olan temel unsur ise çoğu zaman takipçilerin ünlü isimleri hadaf alan abartılı yorumları oluyor. Son olarak Pınar Altuğ ile bir takipçisi arasında gerilim yaşandı. Sosyal medya hesabından eşiyle fotoğrafını paylaşan Altuğ, "Yağmur Bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur" yorumunu yapan takipçisine "Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten" cevabını verdi.

   Oyuncu Pınar Altuğ, Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden. Altuğ geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutladığı eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına gelen bir yorum ise herkesi şoke etti. Altuğ’un bir takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” yazdı.

   Bu yorum Pınar Altuğ’un hayranların sert tepki gördü. Altuğ da bu yorum tepkisiz kalmadı ve takipçisine şu yorumu yaptı: “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Pınar Altuğ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.