Rus Kardashian 8 milyon takipciye ulaştı

Rus Kim Kardashian olarak anılan Rus model Anastasia Kvitko 8 milyon takipciye ulaştı

16 Nisan 2018 Pazartesi 17:50
Rus Kardashian 8 milyon takipciye ulaştı






Rus Kardashian 8 milyon takipciye ulaştı

    Rus Kim Kardashian olarak anılan Rus model Anastasia Kvitko 8 milyon takipciye ulaştı.ABD’li show yıldızı Kim Kardashian’a benzeyen vücudu nedeniyle Rus Kim Kardashian olarak anılan Rus model Anastasia Kvitko, sosyal medyada ününe ün kattı.

   Kvitko’nun Instagram'da takipçi sayısı 8 milyona ulaştıRusya'nın Kaliningrad kentinden Anastasia Kvitko, Kim Kardashian'a benzer vücuduyla sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı halinde. Şimdilerde Los Angeles'ta yaşayan genç model, Instagram'da 8 milyon takipçiye ulaştı.'Belfie'leriyle (Arkadan çekilen fotoğraflar) de ünlü olan Kvitko, Instagram'da 8 milyon takipçi topladı.

   Kvitko, Twitter'da sarı bir mayo ile paylaştığı fotoğrafın ardından binlerce kullanıcının dikkatini çekti.Kvitko'nun vücudu birçok kişinin beğenisini toplarken, bazı kişilerin de eleştirilerine maruz kalıyor.Vücut ölçülerinin 95-63-105 cm olduğunu belirten Kvitko, estetik operasyondan geçtiği iddialarını da reddediyor.

   Rusya'nın Kaliningrad kentinde doğan Kvitko modellik kariyeri için ABD'ye taşınmıştı.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.