Seda Akgül'den ilginç paylaşım

Güzel sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı.

02 Eylül 2018 Pazar 08:52
Seda Akgül'den ilginç paylaşım






Seda Akgül'den ilginç paylaşım

    Güzel sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı.Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla takipçilerini hayatının içine dahil eden sunucu Seda Akgül, şimdilerde '4 Kadın Zamanı' adlı programla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sunucu son olarak program için bacaklarına takılan mikrofonların fotoğrafını paylaştı. 

 

   Aralarında Hande Ataizi ve Derya Tuna'nın da bulunduğu ünlü isimlerle magazin gündemini masaya yatıran Akgül, aralarda ise çektiği kareleri takipçileriyle paylaşarak onları da programa dahil ediyor. Seda Akgül son olarak üzerinde mikrofon bağlantısının ve bataryasının bulunduğu bacaklarının fotoğrafını hesabından paylaştı. Akgül, her zaman rastlanmayacak bu kareyi "Canlı bomba mı, yayına hazırlanan bir kadın mı?" notuyla paylaştı.

Haberler

Son Güncelleme: 02.09.2018 06:01
Anahtar Kelimeler:
Seda Akgün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.