Senem Kuyucuoğlu artık devlet korumasında

Uyuşturucu ve Defne Joj Foster'in ölümüyle ilgili gündeme gelen Senem Kuyucuoğlu, kendi isteğiyle tedavisini sürdürüyor.

22 Mayıs 2014 Perşembe 23:00
Senem Kuyucuoğlu artık  devlet korumasında






Senem Kuyucuoğlu artık  devlet korumasında


Uyuşturucu ve Defne Joj Foster'in ölümüyle ilgili gündeme gelen Senem Kuyucuoğlu, kendi isteğiyle tedavisini sürdürüyor. Uyuşturucu bağımlılığı tedavisi gören Senem Kuyucuoğlu'nun annesi Nergis Kuyucuoğlu: Kızım, hastaneye kendisi yatmak istedi. Bana 'Tedavi olup bu illeti bırakacağım' diye söz verdi.

Amerika'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanırken çekilmiş fotoğrafları gündeme bomba gibi düşen manken Senem Kuyucuoğlu, sıkıntılı günleri atlatmaya çalışıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın devreye girmesiyle özel bir hastanede uyuşturucu tedavisi görmeye başlayan genç model, artık devlet koruması altında.

SADECE ANNESİ GÖREBİLİYOR
24 yaşındaki mankenin annesi Nergis Kuyucuoğlu, kızının kendisinden başka hiç kimseyle görüştürülmediğini söyledi. GÜNAYDIN'a konuşan anne Kuyucuoğlu, kızının sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Senem'in sağlığı, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sürekli doktor gözetiminde. Kızımı sadece belli zamanlarda görmeme izin veriyorlar. Senem, bu merkeze kendisi yatmak istedi ve bana 'Tedavi görüp bu illetten kurtulacağım' diye söz verdi. O artık devlet korumasında. Ona destek olan herkese teşekkür ederim." Kızının tehditler aldığını ve bu nedenle polis korumasında tutulduğunu da söyleyen Nergis Kuyucuoğlu, doktorların vereceği karar doğrultusunda genç modelin hafta sonu hastaneden taburcu edilebileceğini belirtti. Kızının tedavi sürecinin ardından iş hayatına dönmesini istediğini belirten anne Kuyucuoğlu, "Senem için bundan sonra en önemli şey; maddi olarak kendi ayaklarının üzerinde durması. Hem hayatını idame ettirmek, hem de kendine bir uğraş edinmek için yeniden iş hayatına dönmeli" dedi.
     

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.