Seren Serengil trafik kurallarını hiçe saydı

Sanatçı, Sunucu Seren Serengil sevgilisi ile sosyal medyadan paylaştığı video da trafik kurallarını hiçe sayarak seyehat etmesi tepkilere neden oldu.

18 Nisan 2018 Çarşamba 08:38
Seren Serengil trafik kurallarını hiçe saydı






Seren Serengil trafik kurallarını hiçe saydı

   Sanatçı, Sunucu Seren Serengil sevgilisi ile sosyal medyadan paylaştığı video da trafik kurallarını hiçe sayarak seyehat etmesi tepkilere neden oldu.Bir ayrılıp bir barışan ve ilişkilerini gündeme gelmek için kullandıkları iddiasıyla eleştirilen Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı.

   Dikkatlerden kaçmayan detay ise Seren Serengil ve Yaşar İpek’in emniyet kemeri takmadıkları ve otomobili kullanan Yaşar İpek’in kurallara aykırı olarak direksiyon başındayken telefonla ilgilenmesiydi.Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Dikkatlerden kaçmayan detay ise Seren Serengil ve Yaşar İpek’in emniyet kemeri takmadıkları ve otomobili kullanan Yaşar İpek’in kurallara aykırı olarak direksiyon başındayken telefonla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

   Öte yandan Seren Serengil ve Yaşar İpek’in trafik kurallarını hiçe sayarak yaptıkları yolculuk sırasında polis tarafından durdurulup durdurulmadıkları ya da çifte ceza yazılıp yazılmadığı ise herkes tarafından merak ediliyor…

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.