Simge Fıstıkoğlu rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi

 Tv ekranlarının sevilen sempatik yüzü Simge Fıstıkoğlu dünyaevine girdi.

07 Nisan 2018 Cumartesi 10:30
Simge Fıstıkoğlu rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi






Simge Fıstıkoğlu rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi

   Tv ekranlarının sevilen sempatik yüzü Simge Fıstıkoğlu dünyaevine girdi.Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi.Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

   Geçtiğimiz aylarda Simge Fıstıkoğlu'na evlenme teklif eden Tavukçuoğlu, 6 Mart'ta Simge Fıstıkoğlu ile ailelerin katıldığı merasimle sözlenmişti.Simge Fıstıkoğlu 2017 yılı Mayıs ayında ilişkisini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti.

     Düğün öncesi salona girmeden fotoğraf paylaşan Simge, paylaşımına şu notu ekledi: Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını, ve her şey tekrarlıyor seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim.

Haberler

Son Güncelleme: 07.04.2018 07:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.