Sosyal medya fenomeni evleniyor

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci futbolcu sevgilisi ile evleniyor.

07 Aralık 2018 Cuma 16:48
Sosyal medya fenomeni evleniyor






Sosyal medya fenomeni evleniyor

  Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci futbolcu sevgilisi ile evleniyor. Futbolcu nişanlısı Gökhan Çıra ile verdiği yatak pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Selin Ciğerci, düğün yeri baktıklarını söyledi.Sosyal medya fenomeni ve DJ Selin Ciğerci, uzun süredir birlikte olduğu futbolcu Gökhan Çıra ile yakın zamanda evleneceklerini duyurdu.

 

    Sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçileriyle her anını paylaşan Selin Ciğerci, nişanlısıyla verdiği samimi yatak pozunu paylaşarak müjdeli haberi verdi. Ciğerci, nişanlısı Çıra ile yakın zamanda evleneceklerini hatta düğün mekanı bakmaya başladıklarını söyledi.

     Gökhan Çıra ile aralarının bozuk olduğunu ancak barıştıklarını söyleyen Selin Ciğerci, yatak pozunu "Yanlış yapmadığın sürece, aldatmadığın sürece her şey itina ile affedilir. Arada bizim evde de sesler yükseliyor canım her zaman canım cicim değiliz. Biz düğün tarihi, düğün yeri araştırmaya başladık. Rüya gibi." dedi.

Haberler

Son Güncelleme: 07.12.2018 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.