Steve Jobs'un ailese Göcek'te tatilde

Teknoloji devi Apple'ın 4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'e demir attı. 2011 yılında pankreas kanserine yenilen Steve Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'nin...

21 Temmuz 2015 Salı 10:25
Steve Jobs'un ailese Göcek'te tatilde






Teknoloji devi Apple'ın 4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'e demir attı.
2011 yılında pankreas kanserine yenilen Steve Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'nin içinde bulunduğu tekne, 3 gün önce Türk karasularına girip Göcek açıklarında demirledi.  225 milyon dolarlık teknoloji harikası tekne, 80 metre uzunluğunda ve tamamen alüminyumdan yapıldı. bir Hollanda firması tarafından inşaa edilen tekne bilgisayarlarla yönetiliyor.
Aile, günlerini kürek sörfü yaparak, bota binerek ve koyları dolaşarak geçirirken, Laurene Powell'ın sevgilisi olduğu belirtilen Washington eski Belediye Başkanı Adrian Fenty de onlara eşlik ediyor. Steve Jobs'un ailesinin Göcek'in ardından Bodrum'a geçeceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.