Sumru Yavrucuk hastanelik oldu; Yanlışlıkla antifriz içti

Sinema ve tiyatro sahnelerinin usta oyuncusu Sumru Yavrucuk, su yerine antifriz içince hastaneye kaldırıldı. 

05 Aralık 2018 Çarşamba 11:09
Sumru Yavrucuk hastanelik oldu; Yanlışlıkla antifriz içti






Sumru Yavrucuk hastanelik oldu; Yanlışlıkla antifriz içti


Tiyatro ve sinema oyuncusu Sumru Yavrucuk, Güzellik Kraliçesi isimli oyunun sahne arkasından yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi. Yaşanan bu olayın ardından Yavrucuk, hemen hastaneye kaldırıldı. 

Sözcü Gazetesi'nden Mustafa Sarıipek'in haberine göre, Muğla’nın Marmaris İlçe Belediyesi'nin bir ay sürecek yılbaşı etkinliklerinde Armutalan Kültür Merkezi'nde Leeanane'nin Güzellik Kraliçesi isimli oyunda sahne alan sinema, tiyatro, yönetmen ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk sahne arkasında kendisine su diye verilen antifrizi içerek kusmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. Özel bir hastanede gözetim altına alınan Yavrucuk'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sağlık durumu iyi
Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlatan Yavrucuk'un bir sıkıntı yaşamaması için hastane yetkililerince hastanede gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Yavrucuk'un hayati tehlikesi bulunmuyor. Bu arada sahne arkasında antifrizin ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.

Son Güncelleme: 05.12.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
berna çiçek 2018-12-06 03:04:43

sumru hanım geçmiş olsun.