Survivor All Star Bomba Gibi Geliyor

Survivor All Star yarışması 22 Şubat Pazar günü birbirinden ünlü özel yarışmacıları ile ekrana geliyor.

06 Şubat 2015 Cuma 20:18
Survivor All Star Bomba Gibi Geliyor






TV 8'i aldıktan sonra atağa kalkan Acun Ilıcalı, ekranda ilgi gören yarışmalarından Survivor'ı bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor. Bu sezonda 10 senenin en iyi yarışmacılarının yer alacağı Survivor All Star'da geçen sezonlara damga vuran isimler yer alacak. Peki yayın tarihi belli olan yarışmaya kimler gidecek?
22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlayacak olan Survivor All Star'a katılacak bir isim daha belli oldu. Açıklanan 8 ismin ardından Survivor All Star'a katılacağı kesinleşen en son isim Nihat Doğan oldu. Survivor yarışması bilindiği gibi bu sezon 10 senenin en iyilerini yarıştıracak. Yeni sezon için Survivor All Star'da yarışacak bazı isimler belli olmuştu. 2015 Survivor All Star'da yarışacağı açıklanan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık, Almeda Abazi ve Nihat Doğan oldular.
 
Son Güncelleme: 06.02.2015 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.