Takipcilerini kızdırdı

 Amina Sandal sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipcilerini kızdırdı.

26 Ocak 2018 Cuma 08:42
Takipcilerini kızdırdı






Takipcilerini kızdırdı

   Amina Sandal sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipcilerini kızdırdı.Şimdilerde eşi Mustafa Sandal’la olan evliliği sallantılı bir süreç geçiren Emina Sandal, ülkesinde çıkardığı albümle bu sıkıntılı dönemi atlatmaya çalışıyor. Haklarında yapılan ayrılık haberlerine rağmen Mustafa ve Emina cephesinden bir açıklama gelmezken, iki ismin de aynı dönemde albüm çıkarması bu ayrılık haberlerinin reklam olarak yorumlanmasına neden olmuştu. Şimdilerde albüm tanıtımı için ülkesinde olan Emina Sandal, burada emlak işleriyle ilgilenen arkadaşı Djura Stanic ile buluştu. Bir araya gelen arkadaşlar çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Emina Sandal bu kareyi “Arkadaşlar hep beraber daha iyi” notuyla paylaştı.  

   Emina’nın arkadaşıyla birlikte çektirdiği ve paylaştığı bu fotoğrafı son derece samimi bulan Türk takipçileri ayrılık aşamasında olduğu iddia edilen bir kadının böylesine samimi pozlar vermesini eleştirirken ikilinin ellerinin birbirine değdiğini söyleyen çok sayıda yorum yapıldı. Her ne kadar Türk takipçileri, Emina’yı bu paylaşımından dolayı yerden yere vursa ve ona çok kızsa da Emina’nın kocası Mustafa Sandal fotoğrafı beğenmeyi ihmal etmedi.

Sözcü

Son Güncelleme: 26.01.2018 05:46
Anahtar Kelimeler:
Mustafa SandalAmina Sandal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.