Tarkan, Hop De şarkısı ile hayranlarının gönlünü aldı

Mega Star Tarkan Zamansız Şarkılar Albümü'nde Hop De şarkısının klibiyle karşımıza çıkıyor. Tarkan klibte panter yeleğiyle geliyor

05 Ağustos 2014 Salı 19:06
Tarkan, Hop De şarkısı ile hayranlarının gönlünü aldı






Tarkan, Hop De şarkısı ile hayranlarının gönlünü aldı

Tarkan, Hop De şarkısı Tarkan Zamansız Şarkılar


Uzun zamandır hayranlarından uzak kalan Mega Star Tarkan Zamansız Şarkılar Albümü'nde Hop De şarkısının klibiyle karşımıza çıkıyor. Teaserı binlerce kişi tarafından izlenen Hop De şarkısının sosyal medya lansmanı için geri sayım başladı.  
İLK kez ortak bir projede bir araya gelen İskender Paydaş ve Tarkan, Zamansız Şarkılar II albümünün çıkış şarkısı Hop De'nin video klibi için kamera karşısına geçti.

Söz ve müziği Tarkan'a, düzenlemesi İskender Paydaş'a ait olan şarkının klibinde yönetmen koltuğuna ise Murad Küçük oturdu. Klipte yeni saç kesimi ve leopar desenli yeleğiyle yer alan Tarkan'a kendi orkestrasının bir bölümü de eşlik etti. Adile Sultan Sarayı'nda çekilen klip bugün dijital ortamlarda izleyiciyle buluşacak. (MAGAZİN SERVİSİ)


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.