Televizyoncu çiften tecavüz skandalı

BBC'nin eski muhabirleri Tony ve Julie Wadsworth çiftinin, 4 yıl boyunca ormanlık alanda çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı

10 Haziran 2017 Cumartesi 22:59
Televizyoncu çiften tecavüz skandalı






Televizyoncu çiften tecavüz skandalı
   BBC'nin eski muhabirleri Tony ve Julie Wadsworth çiftinin, 4 yıl boyunca ormanlık alanda çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkmasından hemen sonra ünlü çift tutuklandı BBC'nin eski muhabiri olan Tony ve Julie Wadsworth, çiftinin ormanlık alanda çocuklara tecavüz ettikleri ortaya çıktı. İki ünlü spiker çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  
 Tony ve Julie Wadsworth, 1992 ve 1996 yılları arasında tam 4 yıl boyunca kandırdıkları çocukları Warwickshire ormanlığına götürüp burada çocuklara tecavüz etmişler. Çift ise mahkemede aralarına aldıkları kişilerin çocuk değil hepsinin reşit olduklarını savunmalarına rağmen ceza almaktan kurtulamadılar.
Haberler
Son Güncelleme: 10.06.2017 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.