Tuğba Ekinci “Kadınlar yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez”

Şarkıcı Tuğba Ekinci kadınlar yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez dedi.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 13:25
Tuğba Ekinci “Kadınlar yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez”






Tuğba Ekinci “Kadınlar yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez”

   Şarkıcı Tuğba Ekinci kadınlar yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez dedi.'O Şimdi Asker' isimli şarkı ile ismini duyuran Tuğba Ekinci, verdiği son röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Ekinci "Kadınlar yüz vermeden Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu" ifadelerini kullandı.

   Ülkemizde neredeyse her gün taciz ve tecavüz haberleriyle ne yazık ki karşılaşıyoruz. Yaşanan bu olayları görmezden gelen 41 yaşındaki Tuğba Ekinci, Posta’ya verdiği röportajda ilginç bir bakış açısı sergiledi. Ekinci “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir” diyerek yeni bir polemik başlattı.

   Tuğba Ekinci’nin bu açıklamasına başta kadınlar olmak üzere, birçok çevreden tepki yağmaya başladı. Popçu isim, ardından bir açıklama daha yaptı ve yanlış anlaşıldığını öne sürerek, sadece kendi hayatıyla ilgili konuştuğunu belirtti.

   İşte, noktası noktasına yeni açıklama: “Tacizle tecavüzü ayırt edin. Ne bu böyle? Hayırdır? Ben kendi sanat çevremden, sanat hayatımdan ve etrafımdaki görüştüğüm insanlardan bahsediyorum. Tecavüz diye adlandırılan, kişisel haklara zarar veren rahatsızlıklar, kişisel hakların, insanlık haklarına aykırı olan hareketleri yapabilen şahsiyetlerin varlıkları, benim röportajımla alakalı değil. O tamamen her toplumda, ne yazık ki karşılaşılabilecek, çok derin hasarları olan insanların yapabildikleri, hastalıklardan biridir. Bunun toplumsal değerde, toplumsal farkındalıkta, tacizle durup dururken yakın çevrenizden göreceğiniz tacizle alakası yoktur. Ben tamamen, röportajımda mantıken kendi hayatımdan bahsediyorum. Toplumsal sorunlardan bahsetmiyorum. Toplumsal sorunların temeline inmek zorunda değilim. Muhatap olduğum, karşıma aldığım, zekasına ve IQ’suna güvendiğim çevremdeki insanlardan bahsediyorum. Bunu da çarptırmak isteyen çarptırabilir. Ben açıklama yapayım da bundan sonrası sizin anlama kabiliyetinize bağlı.”

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Tugba Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.