Tuğçe Aral'dan iddialı paylaşım

   Manken Tuğçe Aral sosyal medya hesabından iddialı bir paylaşımda bulundu.

11 Eylül 2018 Salı 08:50
Tuğçe Aral'dan iddialı paylaşım






Tuğçe Aral'dan iddialı paylaşım

   Manken Tuğçe Aral sosyal medya hesabından iddialı bir paylaşımda bulundu.Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni olarak tanınan Tuğçe Aral, iddialı elbisesiyle fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.Türkiye'nin uzun bacaklı mankeni olarak ismini duyuran Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından iddialı bir paylaşımda bulundu.

   Aral mini elbisesiyle takipçilerini kendine hayran bıraktı.Ünlü manken Tuğçe Aral geçtiğimiz günlerde tacizcisini ifşa ettiği sosyal medya paylaşımıyla gündeme gelmişti.Tacizcisini ifşa eden Aral, "Bu artık taciz değil. Şerefsizlik. Bilişim suçları savcılığına avukatım da başvuru yapıyor. Bu Türk Kadın Düşmanı yaratıklara kimse lütfen prim vermesin." şeklinde not düşerek tepkisini dile getirmişti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Tuğce Aral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.