Ünlü mankenden göz kamaştıran pozlar

Manken Doutzen Kroes iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti.

27 Aralık 2018 Perşembe 09:38
Ünlü mankenden göz kamaştıran pozlar






Ünlü mankenden göz kamaştıran pozlar

    Manken Doutzen Kroes iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti.Dünyanın en fazla kazanan Victoria's Secret mankeni Doutzen Kroes, bir iç çamaşırı markası için verdiği pozlarla göz kamaştırdı.

   Dünyanın en fazla kazanan Victoria's Secret mankeni olan Doutzen Kroes, bu defa bir iç çamaşırı markasının reklam yüzü olarak kameralar karşısına geçti.

   Hollandalı bir iç çamaşırı markası olan Hunkemöller'in, kendi adını verdiği koleksiyonunu tanıtan 33 yaşındaki güzel manken, verdiği cesur pozlarla adeta yürek hoplattı.

   İki çocuk annesi Kroes, bir dergiye verdiği röportajında, bu kadar başarılı bir kariyere sahip olmasında düzgün hatlarının payı olduğunu ve dünyaya böyle geldiği için çok şanslı hissettiğini söylemişti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Doutzen Kroes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.