Ünlü model bir fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı

Victoria's Secret modeli Sara Sampaio sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı.

04 Mayıs 2018 Cuma 15:13
Ünlü model bir fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı






Ünlü model bir fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı

   Victoria's Secret modeli Sara Sampaio sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı.Portekizli model Sara Sampaio (26), instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla olay oldu.

   Sosyal medyaya iç çamaşırıyla verdiği pozu yükleyen Sara Sampaio, söz konusu kareye "Ne güzel bir gün" notunu düştü.Victoria's Secret meleğine yüz binlerce beğeni ve yorum yağdı.26 yaşındaki Sara, Victoria's Secret dışında Calzedonia adlı iç çamaşırı markası için de çalışıyor.

   1991 Porto doğumlu model, 2014 yılında Sports Illustrated dergisinin "Yılın Çaylağı" seçilerek bir ilke imza atmıştı.Böylece ilk kez bir Portekizli model bu unvana sahip olmuştu.Instagram'ı bir hayli aktif olarak kullanan başarılı modelin, 6.5 milyon takipçisi bulunuyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
I Sara Sampaio
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.